HOE HET WERKT

CRUQUIUS DOCKS IS VOLLEDIG VERHUURD

Kijk in de woningzoeker voor het actuele aanbod
Schrijf je in voor beschikbare woningen. Zodra er een toewijzing mogelijk is ontvang je bericht per mail.

Na de toewijzingsronde wordt afhankelijk van de mogelijkheden op locatie een event georganiseerd om de appartementen te bekijken.

Zie voor uitgebreide info de veel gestelde vragen pagina.

Stel je voorkeurswoningen samen uit de beschikbare woningen en schrijf je in. De oplevering wordt verwacht eind juni begin juli 2022

  • Je kiest uit de beschikbare woningen jouw voorkeurswoningen via de woningvinder
  • Je vult het inschrijfformulier in
  • Je ontvangt een e-mail om jouw wachtwoord aan te maken voor jouw online dossier
  • Je vult je persoonlijke gegevens aan en je upload je Bewijs van inkomen (documenten) in het online dossier (IDD).

Als we je een woning kunnen toewijzen ontvang je deze voorlopige toewijzing altijd per mail.
Je kunt de voorlopige toewijzing accepteren met een huurreservering van € 75,- Na deze betaling wordt de woning exclusief voor jou gereserveerd. De huurreservering wordt na het contract ondertekenen teruggestort in de week voor de oplevering.

Vervolgens worden de dossier controles door ons uitgevoerd aan de hand van een koppeling met de Huurcheck omgeving. Je ontvangt de mail naar deze omgeving, nadat je de toewijzing hebt geaccepteerd en de huurreservering hebt gemaakt.

Je overige documenten zijn dus pas nodig nadat je een toewijzing hebt geaccepteerd (met uitzondering van het bewijs van inkomen)

Aansluitend worden alle checks uitgevoerd je ontvangt uiterlijk 2 weken nadat je dossier volledig is (alle benodigde documenten voor controle) de definitieve uitslag.

Het huurcontract wordt naar verwachting in mei verzonden.
Je ontvangt zo veel als mogelijk, 4 weken voor de oplevering bericht van de definitieve opleverdatum.

Inschrijven via de woningvinder

Docks bestaat in totaal uit 155 appartementen.

Om jouw voorkeurswoningen te selecteren gebruik je de woningvinder. Deze bestaat uit verschillende onderdelen die we jou hieronder uitleggen. In de woningvinder kun je zelf kiezen of je de appartementen liever bekijkt in een lijstweergave of via de woningvinder.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions om jou een indruk te geven van de appartementen. Dit is dus niet het appartement waarvoor je kiest.

1
2
1

Maak gebruik van de filters voor het best passende resultaat

2

Klik op het info icoob voor meer uitleg over de woningvinder

1
1

Bekijk de woningen in een lijstweergave, klik op de regel van een woning voor meer informatie of voeg hem toe als voorkeurswoning via het sterretje in de eerste kolom

De lijstweergave

Wil jij jouw voorkeurswoningen uit de lijstweergave kiezen? Scroll dan omlaag op de pagina aanbod waar je onder het aanzicht van het gehele complex de “lijstweergave” aantreft.

Boven het aanzicht op de pagina aanbod kun je de filters gebruiken. Je kunt filteren op huurprijs, woonoppervlakte, aantal kamers en beschikbaarheid. Alleen de woningen die matchen bij jouw geselecteerde filters zijn dan zichtbaar.

Per woning kun je vervolgens de woningdetails bekijken en de plattegrond downloaden.

Heb je een woning gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze toevoegen aan jouw favorieten. Je kunt maximaal 10 favorieten woningen opgeven.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions om jou een indruk te geven van de appartementen. Dit is dus niet het appartement waarvoor je kiest.

De woningvinder

Kies jij liever via de woningvinder? Deze bestaat uit 1 aanzicht. je kan wel in het aanzicht kiezen voor gebouw A,B of C.

In de tabel aan de rechterzijde kan je klikken op een verdieping of je klikt op een verdieping op het gebouw dan opent de verdieping plattegrond waar je op geklikt hebt.  Door te klikken op een woning  kun je de woningdetails bekijken of de woning direct toevoegen als voorkeurswoning.

Je kunt maximaal 10 favorieten woningen opgeven.

Boven de woningvinder kun je de filters gebruiken. Je kunt filteren op huurprijs, kamers, m2, type en status, de beschikbaarheid per verdieping wordt aan de rechterzijde aangegeven in de tabel, de beschikbaarheid past zich aan de hand van de gebruikte filters aan.

Let op: de afbeeldingen bij de appartementen zijn artist impressions om jou een indruk te geven van de appartementen. Dit is dus niet het appartement waarvoor je kiest.

1
2
3
1

Maak gebruik van de filters voor het best passende resultaat

2

Klik op het info icoob voor meer uitleg over de woningvinder

3

Klik op een woning voor meer informatie of om hem toe te voegen als voorkeurswoning

Inschrijving voltooien

Wanneer jij jouw voorkeurswoningen hebt toegevoegd aan jouw favorieten klik je in het menu op “inschrijven”.

Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden, ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken voor jouw persoonlijke online dossier. Hierin upload jij vervolgens je documenten om de inschrijving te voltooien en vul je jouw persoonlijke gegevens aan.

De woningen in de woningvinder hebben de volgende statussen.

 • Beschikbaar  – De woning is beschikbaar.
 • Onder optie – De kandidaat heeft de toegewezen woning geaccepteerd.
 • Verhuurd – Het contract is getekend.